Enfeksiyon Hastalıkları Kliniği Yeniden Kuruluyor
22 Kasım 2022

Enfeksiyon Hastalıkları ve klinik Mikrobiyoloji servisi eski adı ile intaniye veya halk arasında bulaşıcı hastalıklar birimi olarak da bilinmektedir.
Servisimiz bir adet öğretim üyesi ve 4 adet uzman hekim ile hastanemiz E-Blok 1.katta 2 adet randevulu poliklinik ve ayrıca B-Blok giriş katta 1 adet aşı polikliniği olmak üzere toplam 3 poliklinik ile ayaktan hastalara hizmet vermektedir. Aylıca toplam 18 yatağın bulunduğu C-blok zemin katta hastalarımız yatırılarak takip edilmektedir. İdari Sorumlusu Doç. Dr. Ercan YENİLMEZ.
Pandemi döneminde karma servis olarak hizmet veren kliniğimizde pandemi sonrası normalleşme ile birlikte enfeksiyon kliniğinin temelleri atılmış ve hızla büyüyerek yenilenmiştir. Uzman kadromuzla hizmetinizdeyiz.