Hastane Kayıt İşlemleri İş Akış Düzeni
05 Kasım 2019

HASTANE KAYIT İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ DÜZENİ

İNTERNET RANDEVUSU

İnternet ve 182 den randevu alan hastalar , kimlik belgesi ile ilgili doktorun muayene odasındabulunan bord ekranından isim ve saatini takip ederek muayene sırası takip edilmeli. Dr. Bord ekranında isim görünmüyor ise ilgili kayıt sekreterine müracaat edilmeli.

AYAKTAN MUAYENE KAYIT İŞLEMLERİ

Şahsen kimlik belgesi ile ilgili bölüm sekreterliğine müracaat edilir. Alınan muayene barkodu ile muayene olacağı doktor odasındaki bord ekranından sıralama takip edilmeli.

MUAYENE SONUNDA TETKİK İSTENMİŞSE;

-Doktorunuz Kan Tahlili istediğinde , Hastanemiz B blok Bodrum Katında bulunan Merkez Laboratuvar Kan Alma Birimine Nüfus Cüzdanınızla müracaat edebilirsiniz

-Doktorunuz Akciğer grafisi istediğinde, Hastanemiz A blok Bodrum Katında bulunan Röntgen birimine sıramatikten numara aldıktan sonra Nüfus Cüzdanınızla müracaat edebilirisiniz.

-Doktorunuz Efor, Eko, Bilgisayarlı Tomografi, MR, Doppler, USG, EEG, EMG, EKG, Mamografi, Kemik Ölçümü gibi randevulu tetkikler istediğinde randevularınızı hasta kayıt biriminde görevli sekreterlerden alabilirsiniz.

-Doktorunuz kurum dışına sevk ile işlem yaptıysa B blok Zemin Kat  Sevk Biriminde işlemlerinizi yapabilirsiniz.

Kurum dışı gelen sevk işlemleri ; Sevk evrakları ile birlikte HYYS birimine müracaat edilerek işlem yaptırılır.

Poliklinik muayene saatleri: 08:20 – 16:40