Akademi Kültür ve Bilim Komisyonu 2022 Yılın En İyi Proje Ödülü Olan Pediatrik Rehabilitasyon Ünitesi
17 Kasım 2022

Akademi Kültür ve Bilim Komisyonu 2022 yılında planladığı Türkiye’nin TÜMBİFED Akademi Kültür ve Bilim Ödülleri’ni 14 Haziran 2022 tarihinde düzenleyeceği etkinlikle kamuoyuna sunacaktır. Başhekimimiz Doç.Dr.Barış Yılmaz siz değerli bilim/kültür insanına  Proje alanında yaptığınız başarılı çalışmalardan dolayı akademi komisyonu tarafından yılın “Proje Ödülü’ne” layık görüldüğünüzü bildirmekten mutluluk duyarız. Varlığınızla onurlandıracağınız ödül töreninde başarılı ve saygın faaliyetlerinizi bir kez daha ülkemize tanıtmak arzusundayız.

Bir düşünceyle yola çıktık, tasarladık, geliştirdik, kurduk ve hizmete açtık, bu başarı hepimizin. Hastanemiz adına bu ünitenin kurucusu Başhekimimiz Doç.Dr.Barış Yılmaz’a katkılarından dolayı minnettarız.

Ünitemizde hizmet veren hekimlerimiz hasta muayenesi yaparken, fizyoterapistler tarafından nörogelişimsel tedavi yöntemleri, uzay terapisi, güçlendirme ve eklemleri korumaya yönelik çeşitli egzersizler, ince ve kaba motor becerilerin eğitimini, yürüme eğitimini, denge koordinasyon uygulamalarını, elektriksel stimülasyon ile kas güçlendirme gibi fizik tedavi uygulamalarını yapmaktadırlar.Ayrıca hastanemizde robotik rehabilitasyon ve sanal gerçeklik gibi günümüzde giderek artan ölçüde modern tıbbın bir parçası haline gelen modern fiziksel tıp ve rehabilitasyon yöntemleri de uygulanmaktadır.