Anestezi ve Reanimasyon Kliniği Aylık Toplantısı
21 Kasım 2022

Kliniğimiz C blok 5.katta bulunan 23 yataklı 3. Basamak Yoğun Bakım Ünitesi ve C Blokta 6 adet Ameliyat Salonu, A blokta da 6 adet Ameliyat Salonu olmak üzere toplam 12 Ameliyat Salonu ile 24 saat hizmet vermektedir. İlk asistan eğitimi 1990 yılında başlamıştır. 2005 yılından itibaren eğitime, hastanenin yeni ismi olan Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği olarak devam edilmektedir. Kliniğimiz temmuz ayı genel toplantısını çalışanların moral ve motivasyonunu artırmak, onlarla beraber güzel vakit geçirmek düşüncesiyle Başhekimimiz Doç.Dr.Barış Yılmaz’ın katılımlarıyla hastanemiz bahçesi çalışan dinlenme alanında kahvaltı eşliğinde gerçekleştirmiştir.