Doçentliğini Alan Doktorlarımıza Tebrik Plaketi Sunumu
24 Kasım 2022

Hastanemiz yönetimi çalışanlarına önem veriyor, eğitimi destekliyor. Her türlü eğitim programına katılımı teşvik etmekle kalmayıp hastane dergimiz aracılığıyla bilimsel çalışmaların yayınlanmasına olanak sağlıyor. Bu çalışmalardan herkesin faydalanması için dergimiz basılıp dağıtıma çıkıyor. Gerek doktorlarımız gerekse hemşirelerimiz akademik anlamda yaptıkları çalışmaları bu kanalla duyuruyor.  Eğitimlerini ve çalışmalarını tamamlayan uzmanlarımız doçentlik olurlarını aldıklarında yönetimimiz bu gurur dolu anlarında yanında, hastane başhekimimiz Doç.Dr.Barış Yılmaz kendilerini başhekimlik makamında misafir ederek başarılarını tebrik ediyor. Bizim için her çalışanımız çok değerli , Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalışmak bir ayrıcalık.