Dünya Temizlik Günü Etkinliği Letsdoit Katılımı İle Gerçekleştirildi
05 Aralık 2022

Dünya Temizlik Günü kapsamında 14 Eylül Çarşamba günü saat 14.00-16.00 saatleri arasında hastanemiz bahçesinde, Ataşehir  Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları, Let’s Do İt Çevre Koruma Kuruluşu ve Allianz personelinin katılmasıyla bir temizlik hareketi başlatıldı. Çöp atıklarının ayrı  torbalarda toplanmasıyla geri dönüşüme kazandırmak amacıyla titiz bir şekilde çalışan katılımcılar oldukça geniş bir alana sahip olan hastanemiz bahçesinde etkin bir çalışma başlattı. Temizlik seferberliğine hastane başhekimimiz Doç.Dr.Barış Yılmaz da katılarak Ataşehir sınırları içerisinde 184 dönümlük geniş bir araziye sahip olduğumuzu vurguladı ve sözlerine şöyle devam etti; “Çok fazla insan sirkülasyonunun olduğu bir yer. İster istemez bir kirliliğe yol açıyor. Hastanemiz içerisinde bir farkındalığa sebep olmaktan mutluyum, biz bu geniş alanı hastanede tüm çalışanlarımızın desteğiyle temiz tutmaya çalışıyoruz. Amaç temizlemeyi değil kirletmemeyi aşılamak.”