Hastanemiz Çalışanlarının Faydalanabileceği Kapalı Spor Salonumuzun Açılışı
05 Aralık 2022

“Spora eğitimli bir devlet asla yorulmaz.” düşüncesiyle yola çıktık, çalışanlarımıza nasıl fayda sağlayabiliriz, onların hayatına nasıl dokunabiliriz ve onları hastane dışı etkinliklerle nasıl motive ederizi  planladık, sonra iş birliğiyle projemizi hayata geçirdik. Artık çalışanlarımızın mesai dışı saatlerinde özgürce vakit geçirebilecekleri bir spor salonumuz var. Eğitmenleri ise Dünya Karete Şampiyonu, pilates eğitmeni ve boksa gönül vermiş kişilerden oluşuyor. Burada hem gurup dersleri veriliyor hem de bireysel spor yapabilmeniz için uygunluk mevcut. Açılışımıza Türkiye Karete Federsyonu Başkanı  Av.Aslan Abid UĞUZ, Türkiye Karete Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Hilmi KILIÇ ve Milli Takım Antrenörü Murat ALTUNTAŞ katıldı. İl Sağlık Müdürümüz Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU’nun da katılımıyla onursal plaket sunumunda bulunuldu.